Όραμα & Αξίες

Αρχική 5 Εταιρεία 5 Όραμα & Αξίες

Το επιχειρηματικό μας Όραμα

Όραμα της Αφοί Βλάχου ΑΒΕ είναι να γίνει μία επιχείρηση με ηγετική θέση στον κλάδο της εύκαμπτης συσκευασίας. Να προσεγγίζει τους πελάτες με επιστημονικά & τεχνικο-οικονομικά κριτήρια, δημιουργώντας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και εκτυπώσεις που μέσω της ποιοτικής και αισθητικής υπεροχής τους να προσδίδουν υπεραξία και να αποτελούν μοχλό προώθησης των προϊόντων των πελατών της.

Δεσμευόμαστε να επιτύχουμε το όραμά μας με στρατηγικό σχεδιασμό και κερδοφόρα ανάπτυξη, με το να είμαστε μια καινοτόμος, δυναμική, δραστήρια και ευέλικτη εταιρεία, αντιμετωπίζοντας τις συνεχείς προκλήσεις για νέες λύσεις βιώσιμης συσκευασίας, εστιάζοντας στο να ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας και όχι απλά να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους.

  • Δημιουργία υλικών φιλικών προς το περιβάλλον

  • Ποιοτική και αισθητική υπεροχή των προϊόντων

  • Στρατηγικός σχεδιασμός και κερδοφόρα ανάπτυξη

  • Καινοτόμος, δυναμική, δραστήρια και ευέλικτη εταιρεία.

  • Εστιάζουμε στο να ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας και όχι απλά να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους.

Οι Αξίες μας

Πυλώνες των αξιών της εταιρείας μας είναι η ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος, η κοινωνική ευθύνη και ο σεβασμός των εργαζομένων-συνεργατών, των πελατών, και των προμηθευτών μας.

Το αποτύπωμα από την δραστηριότητά της εταιρείας μας στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στα παραγόμενα προϊόντα και στους συνεργάτες μας πρέπει να χαρακτηρίζεται από ποιότητα, πρόοδο και αειφορία. Εστιάζουμε στη δημιουργία εταιρικής κουλτούρας αριστείας, ποιότητας, ήθους, ανθρωπισμού, σεβασμού, εμπιστοσύνης και υψηλής απόδοσης των συνεργατών μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

H ομαδικότητα και η καλλιέργεια συνθηκών αμοιβαίου οφέλους είναι το δυνατό μας χαρακτηριστικό. Μαζί μαθαίνουμε περισσότερα, εμπνέουμε ο ένας τον άλλον, επιλύουμε προβλήματα γρηγορότερα, αναπτυσσόμαστε σταθερά και συν-δημιουργούμε κορυφαίες λύσεις.

ΚΑΙΝΟΤΟΜIΑ

Η περιέργεια και ο τρόπος σκέψης έξω από τα δεδομένα μας χαρακτηρίζουν. Αμφισβητούμε τα «στεγανά» και αξιολογούμε συνεχώς νέες ιδέες και προσεγγίσεις που πιθανό να βοηθήσουν τους πελάτες μας να αποκτήσουν επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ

Θέτουμε όλο και υψηλότερους στόχους. Αφοσιωμένοι στη Στρατηγική Επέκτασής μας, είμαστε ενθουσιώδεις και συνεχώς αξιολογούμε νέες ευκαιρίες, παίρνουμε υπολογισμένο ρίσκο και επεκτείνουμε διαρκώς τις επιχειρηματικές δραστηριότητες μας

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

H αξιοπιστία και η διαφάνεια σφραγίζουν τις συνεργασίες μας. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να κοιτάξουμε τους πελάτες μας στα μάτια γιατί τους προσφέρουμε λύσεις που τηρούν τις υποσχέσεις μας, η δε αναγνώρισή τους είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για μας.

ΠΑΘΟΣ

Αγαπάμε και πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Το πάθος μας είναι η κινητήριος δύναμη για να υλοποιήσουμε το αδύνατο και να το κάνουμε δυνατό, ώστε να  «μεταμορφώσουμε» τις καθημερινές εμπειρίες των καταναλωτών μέσα από τα προϊόντα των πελατών μας.

Αφοί Βλαχου Α.Β.Ε.

Εταιρεία

 

 

Ιστορικό

 

 

Κοινωνική Ευθύνη

 

 

Οικονομικές καταστάσεις

 

 

Καριέρα

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις,
πληροφορίες για νέα προϊόντα
και άλλα.