Ξηροί καρποί

Αρχική 5 Εφαρμογές 5 Ξηροί καρποί

Ξηροί καρποί και φρούτα αλλά και μπάρες δημητριακών με ξηρούς καρπούς και φρούτα είναι πλέον απαραίτητα συστατικά της καθημερινής διατροφής, καθώς προσφέρουν ενέργεια, φυτικές ίνες και άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στα πλαίσια ενός ισορροπημένου διαιτολογίου.

Η συσκευασία των ξηρών καρπών και φρούτων απαιτεί υλικά υψηλής αδιαπερατότητας και εξαιρετικών οπτικών ιδιοτήτων, προσαρμοσμένα στο είδος της συσκευασίας και τις απαιτήσεις της αποθήκευσης, μεταφοράς και παρουσίασης των προϊόντων.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. σχεδιάζει και προσφέρει σύνθετα, πολυστρωματικά υλικά κατάλληλα για συσκευασία σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα που, επιπλέον της υψηλής προστασίας του προϊόντος, διαθέτουν εξαιρετική διαφάνεια.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής διαθέτουμε σφραγιστικά φιλμ για σκαφάκια και με δυνατότητα για εύκολο άνοιγμα (easy open).

Όλα τα υλικά συσκευασίας ξηρών καρπών και φρούτων προσφέρονται ατύπωτα ή τυπωμένα βαθυτυπικά έως 10 χρώματα για την άψογη παρουσίαση των προϊόντων σας.

Κάθε εφαρμογή εξετάζεται ξεχωριστά από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας με γνώμονα την βέλτιστη λύση ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας.

Για τη συσκευασία ξηρών καρπών και φρούτων αλλά και για μπάρες δημητριακών προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις:

  • Σε κάθετες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασία σε φάκελο, σακούλα με πιέτες ή με κολλήσεις στις 4 πλευρές

  • Σε κάθετες ή οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασίες stand-up

  • Σε οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές (flowpack)

  • Με σφραγιστικά φιλμ σε προδιαμορφωμένα σκαφάκια (tray-sealer)

Η λύση που σας ταιριάζει

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Συσκευασίας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Άλλες εφαρμογές

Γαλακτοκομικά

 

 

Κρέας

 

 

Έτοιμο Φαγητό

 

 

Αγροτικά Προϊόντα

 

 

Αρτοποιία

 

 

Καφές

 

 

Σνακ

 

 

Κατεψυγμένα

 

 

Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εύκαμπτης συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της και την άριστη συνεργασία με τον πελάτη.

     

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις,
πληροφορίες για νέα προϊόντα
και άλλα.