Αρτοποιία

Αρχική 5 Εφαρμογές 5 Αρτοποιία

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εύκαμπτων υλικών συσκευασίας για μπισκότα και προϊόντα αρτοποιίας.

Όλα τα προϊόντα μας είναι προσαρμοσμένα στο είδος της συσκευασίας και τις απαιτήσεις της αποθήκευσης, μεταφοράς και παρουσίασης των προϊόντων.

Ειδικά για το απαιτητικό περιβάλλον των Μεσογειακών χωρών έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε σύνθετα, πολυστρωματικά υλικά που προσφέρουν υψηλή αδιαπερατότητα στο οξυγόνο και την υγρασία.

Όλα τα υλικά συσκευασίας μπισκότων και προϊόντων αρτοποιίας προσφέρονται ατύπωτα ή τυπωμένα βαθυτυπικά έως 10 χρώματα για την άψογη παρουσίαση των προϊόντων σας.

Κάθε εφαρμογή εξετάζεται ξεχωριστά από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας με γνώμονα την βέλτιστη λύση ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας.

Για τη συσκευασία μπισκότων και προϊόντων αρτοποιίας αλλά και για μπάρες δημητριακών προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις:

  • Σε κάθετες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασία σε φάκελο, σακούλα με πιέτες ή με κολλήσεις στις 4 πλευρές

  • Σε κάθετες ή οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασίες stand-up

  • Σε οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές (flowpack)

  • Σε τυλικτικές συσκευαστικές μηχανές (overwrap)

Η λύση που σας ταιριάζει

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Συσκευασίας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Άλλες εφαρμογές

Γαλακτοκομικά

 

 

Κρέας

 

 

Έτοιμο Φαγητό

 

 

Αγροτικά Προϊόντα

 

 

Καφές

 

 

Ξηροί Καρποί

 

 

Σνακ

 

 

Κατεψυγμένα

 

 

Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εύκαμπτης συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της και την άριστη συνεργασία με τον πελάτη.

     

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις,
πληροφορίες για νέα προϊόντα
και άλλα.