Κατεψυγμένα

Αρχική 5 Εφαρμογές 5 Κατεψυγμένα

Τα κατεψυγμένα τρόφιμα προσφέρουν μία εύκολη και γρήγορη διέξοδο για την καθημερινή διατροφή, ενώ χάρη στην επεξεργασία τους διατηρούν τα θρεπτικά και γευστικά τους χαρακτηριστικά αναλλοίωτα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο σύγχρονος καταναλωτής έχει να επιλέξει από μία μεγάλη ποικιλία από κατεψυγμένα λαχανικά, φρούτα, έτοιμα φαγητά, θαλασσινά, προϊόντα κρέατος και προϊόντα αρτοποιίας και άλλα προϊόντα.

Η συσκευασία των κατεψυγμένων τροφίμων απαιτεί υλικά κατάλληλα για τις συνθήκες βαθιάς κατάψυξης, προσαρμοσμένα στο είδος της συσκευασίας και τις απαιτήσεις ποιότητας και παρουσίασης των προϊόντων.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. σχεδιάζει και προσφέρει σύνθετα, πολυστρωματικά υλικά για τη συσκευασία των κατεψυγμένων τροφίμων που, επιπλέον της προστασίας του προϊόντος και της αντοχής στις συνθήκες βαθιάς κατάψυξης, βοηθούν τα προϊόντα να ξεχωρίζουν στο σημείο πώλησης χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης.

Όλα τα υλικά συσκευασίας κατεψυγμένων τροφίμων προσφέρονται ατύπωτα ή τυπωμένα βαθυτυπικά έως 10 χρώματα για την άψογη παρουσίαση των προϊόντων σας.
Κάθε εφαρμογή εξετάζεται ξεχωριστά από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας με γνώμονα την βέλτιστη λύση ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας.

Για τη συσκευασία κατεψυγμένων τροφίμων προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για συσκευασία:

  • Σε κάθετες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασία σε φάκελο, σακούλα με πιέτες ή με κολλήσεις στις 4 πλευρές

  • Σε οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές (flowpack)

  • Με σφραγιστικά φιλμ σε προδιαμορφωμένα σκαφάκια (tray-sealer)

Η λύση που σας ταιριάζει

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Συσκευασίας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Άλλες εφαρμογές

Γαλακτοκομικά

 

 

Κρέας

 

 

Έτοιμο Φαγητό

 

 

Αγροτικά

 

 

Αρτοποιία

 

 

Καφές

 

 

Ξηροί Καρποί

 

 

Σνακ

 

 

Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εύκαμπτης συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της και την άριστη συνεργασία με τον πελάτη.

     

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις,
πληροφορίες για νέα προϊόντα
και άλλα.