Γαλακτοκομικά

Αρχική 5 Εφαρμογές 5 Γαλακτοκομικά

Η συσκευασία γαλακτοκομικών προϊόντων απαιτεί υλικά μέσης έως υψηλής αδιαπερατότητας, προσαρμοσμένα στο είδος της συσκευασίας και τις απαιτήσεις της αποθήκευσης, μεταφοράς και παρουσίασης των προϊόντων.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. σχεδιάζει και προσφέρει σύνθετα, πολυστρωματικά υλικά κατάλληλα για συσκευασία σε κενό ή τροποποιημένη ατμόσφαιρα που, επιπλέον της προστασίας του προϊόντος, διαθέτουν εξαιρετική διαφάνεια και ειδικά για τα προϊόντα που παστεριώνονται προσφέρουν αντοχή στη θερμική επεξεργασία.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής διαθέτουμε σφραγιστικά φιλμ για σκαφάκια και πάνω φιλμ με δυνατότητα για εύκολο άνοιγμα (easy open) ή πάνω φιλμ με δυνατότητα για εύκολο άνοιγμα που ξανακλείνουν (reclosable) για χρήση με σκληρά θερμοδιαμορφωμένα κάτω φιλμ.

Όλα τα υλικά συσκευασίας γαλακτοκομικών προϊόντων προσφέρονται ατύπωτα ή τυπωμένα βαθυτυπικά έως 10 χρώματα για την άψογη παρουσίαση των προϊόντων σας.

Κάθε εφαρμογή εξετάζεται ξεχωριστά από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας με γνώμονα την βέλτιστη λύση ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας.

Για τη συσκευασία λευκών ή κίτρινων τυριών, σε κομμάτια ή φέτες αλλά και τριμμένου τυριού και γιαουρτιού προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για συσκευασία :

  • Με θερμοδιαμορφωμένα πάνω και κάτω φιλμ

  • Με σφραγιστικά φιλμ σε προδιαμορφωμένα σκαφάκια (tray-sealer)

  • Σε κάθετες ή οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές

Η λύση που σας ταιριάζει

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Συσκευασίας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Άλλες εφαρμογές

Κρέας

 

 

Έτοιμο Φαγητό

 

 

Αγροτικά Προϊόντα

 

 

Αρτοποιία

 

 

Καφές

 

 

Ξηροί Καρποί

 

 

Σνακ

 

 

Κατεψυγμένα

 

 

Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εύκαμπτης συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της και την άριστη συνεργασία με τον πελάτη.

     

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις,
πληροφορίες για νέα προϊόντα
και άλλα.