Αγροτικά Προϊόντα

Αρχική 5 Εφαρμογές 5 Αγροτικά Προϊόντα

Οι σύγχρονες εφαρμογές συσκευασίας επεξεργασμένων αγροτικών προϊόντων επιτρέπουν τη διατήρησή τους για πολλούς μήνες ενώ προστατεύουν στο ακέραιο τα διατροφικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους.

Ελιές, τουρσιά και παραδοσιακά ορεκτικά, επεξεργασμένα φρούτα, συσκευάζονται σε κενό ή τροποποιημένη ατμόσφαιρα, παστεριώνονται ή αποστειρώνονται και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Η συσκευασία των προϊόντων αυτών απαιτεί υλικά υψηλής αδιαπερατότητας και εξαιρετικών οπτικών ιδιοτήτων, προσαρμοσμένα στο είδος της συσκευασίας και τις απαιτήσεις της παραγωγής, αποθήκευσης, μεταφοράς και παρουσίασης των προϊόντων.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. σχεδιάζει και προσφέρει σύνθετα, πολυστρωματικά υλικά κατάλληλα για συσκευασία σε κενό ή τροποποιημένη ατμόσφαιρα που, επιπλέον της υψηλής προστασίας του προϊόντος, διαθέτουν εξαιρετική διαφάνεια.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής διαθέτουμε υλικά συσκευασίας με δυνατότητα για εύκολο άνοιγμα (easy open), αντιθαμβωτικά, κατάλληλα για παστερίωση ή αποστείρωση.

Όλα τα παραπάνω υλικά συσκευασίας προσφέρονται ατύπωτα ή τυπωμένα βαθυτυπικά έως 10 χρώματα για την άψογη παρουσίαση των προϊόντων σας.

Κάθε εφαρμογή εξετάζεται ξεχωριστά από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας με γνώμονα την βέλτιστη λύση ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας.

Για τα αγροτικά προϊόντα προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για συσκευασία:

  • Σε κάθετες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασία σε φάκελο, σακούλα με πιέτες ή με κολλήσεις στις 4 πλευρές

  • Σε κάθετες ή οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασίες stand-up

  • Με σφραγιστικά φιλμ σε προδιαμορφωμένα σκαφάκια (tray-sealer)

  • Με θερμοδιαμορφωμένα πάνω και κάτω φιλμ

Η λύση που σας ταιριάζει

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Συσκευασίας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Άλλες εφαρμογές

Γαλακτοκομικά

 

 

Κρέας

 

 

Έτοιμο Φαγητό

 

 

Αρτοποιία

 

 

Καφές

 

 

Ξηροί Καρποί

 

 

Σνακ

 

 

Κατεψυγμένα

 

 

Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εύκαμπτης συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της και την άριστη συνεργασία με τον πελάτη.

     

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις,
πληροφορίες για νέα προϊόντα
και άλλα.