Καφές

Η συσκευασία του καβουρδισμένου καφέ, σε σπυρί ή αλεσμένου, είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς οφείλει να διατηρήσει τη φρεσκάδα και τα πολύπλοκα αρώματα του καφέ όπως τη στιγμή που παράγεται.

Για τη συσκευασία του καφέ αλλά και των προϊόντων σε μορφή σκόνης, όπως η σοκολάτα στιγμής, υπό κενό ή σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα απαιτούνται πολυστρωματικά φιλμ υψηλής αδιαπερατότητας σε οξυγόνο και υγρασία, προσαρμοσμένα στο είδος της συσκευασίας και τις απαιτήσεις της αποθήκευσης, μεταφοράς και παρουσίασης των προϊόντων.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. σχεδιάζει και προσφέρει σύνθετα, πολυστρωματικά υλικά κατάλληλα για τη συσκευασία του καφέ σε κενό ή τροποποιημένη ατμόσφαιρα, με αλουμινόφυλλο αλλά και με πρωτοποριακούς συνδυασμούς υλικών που προσφέρουν εφάμιλλή προστασία στα προϊόντα χωρίς τη χρήση αλουμινόφυλλου.

Όλα τα υλικά συσκευασίας καφέ και προϊόντων σε μορφή σκόνης προσφέρονται ατύπωτα ή τυπωμένα βαθυτυπικά έως 10 χρώματα για την άψογη παρουσίαση των προϊόντων σας.

Κάθε εφαρμογή εξετάζεται ξεχωριστά από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας με γνώμονα την βέλτιστη λύση ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας.

Για τη συσκευασία καφέ και προϊόντων σε μορφή σκόνης προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις:

  • Σε κάθετες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασία σε φάκελο, σακούλα με πιέτες ή με κολλήσεις στις 4 πλευρές

  • Σε κάθετες ή οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασίες stand-up

  • Με σφραγιστικά φιλμ σε προδιαμορφωμένα σκαφάκια (tray-sealer)

Η λύση που σας ταιριάζει

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Συσκευασίας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Άλλες εφαρμογές

Γαλακτοκομικά

 

 

Κρέας

 

 

Έτοιμο Φαγητό

 

 

Αγροτικά Προϊόντα

 

 

Αρτοποιία

 

 

Ξηροί Καρποί

 

 

Σνακ

 

 

Κατεψυγμένα

 

 

Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εύκαμπτης συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της και την άριστη συνεργασία με τον πελάτη.

     

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις,
πληροφορίες για νέα προϊόντα
και άλλα.