Έτοιμο φαγητό

Αρχική 5 Εφαρμογές 5 Έτοιμο φαγητό

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει οδηγήσει τους καταναλωτές στη λύση του έτοιμου φαγητού για το δρόμο, τη δουλειά ή το σπίτι. Η Βιομηχανία παραγωγής έτοιμου φαγητού αναπτύσσεται με μεγάλο ρυθμό και προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών φαγητού υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής ποιότητας, συσκευασμένου σε ατομικές ή οικογενειακές συσκευασίες.

Η συσκευασία του έτοιμου φαγητού απαιτεί υλικά υψηλής αδιαπερατότητας, προσαρμοσμένα στο είδος της συσκευασίας και τις απαιτήσεις ποιότητας και παρουσίασης των προϊόντων.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. σχεδιάζει και προσφέρει σύνθετα, πολυστρωματικά υλικά κατάλληλα για συσκευασία σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα που, επιπλέον της προστασίας του προϊόντος, διαθέτουν εξαιρετική διαφάνεια και ειδικά για τα προϊόντα που παστεριώνονται προσφέρουν αντοχή στη θερμική επεξεργασία.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής διαθέτουμε σφραγιστικά φιλμ για σκαφάκια με αντιθαμβωτικές ιδιότητες (antifog films) και δυνατότητα για εύκολο άνοιγμα (easy open).

Όλα τα υλικά συσκευασίας έτοιμου φαγητού προσφέρονται ατύπωτα ή τυπωμένα βαθυτυπικά έως 10 χρώματα για την άψογη παρουσίαση των προϊόντων σας.

Κάθε εφαρμογή εξετάζεται ξεχωριστά από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας με γνώμονα την βέλτιστη λύση ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας.

Για τη συσκευασία του έτοιμου φαγητού προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις:

  • Με σφραγιστικά φιλμ σε προδιαμορφωμένα σκαφάκια (tray-sealer)

  • Σε κάθετες ή οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές

Η λύση που σας ταιριάζει

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Συσκευασίας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Άλλες εφαρμογές

Γαλακτοκομικά

 

 

Κρέας

 

 

Αγροτικά Προϊόντα

 

 

Αρτοποιία

 

 

Καφές

 

 

Ξηροί Καρποί

 

 

Σνακ

 

 

Κατεψυγμένα

 

 

Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εύκαμπτης συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της και την άριστη συνεργασία με τον πελάτη.

     

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις,
πληροφορίες για νέα προϊόντα
και άλλα.