Σνακ

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή εύκαμπτων υλικών συσκευασίας για αλμυρά ή γλυκά σνακς και προϊόντα ζαχαροπλαστικής, προσαρμοσμένα στο είδος της συσκευασίας και τις απαιτήσεις της αποθήκευσης, μεταφοράς και παρουσίασης των προϊόντων.

Ειδικά για το απαιτητικό περιβάλλον των Μεσογειακών χωρών έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε σύνθετα, πολυστρωματικά υλικά που προσφέρουν υψηλή αδιαπερατότητα στο οξυγόνο και την υγρασία και εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα παραμένουν φρέσκα και τραγανά.
Όλα τα υλικά συσκευασίας για σνακς και προϊόντα ζαχαροπλαστικής προσφέρονται ατύπωτα ή τυπωμένα βαθυτυπικά έως 10 χρώματα για την άψογη παρουσίαση των προϊόντων σας.

Κάθε εφαρμογή εξετάζεται ξεχωριστά από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας με γνώμονα την βέλτιστη λύση ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας.

Για τη συσκευασία σνακς και προϊόντων ζαχαροπλαστικής προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις:

  • Σε κάθετες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασία σε φάκελο, σακούλα με πιέτες ή με κολλήσεις στις 4 πλευρές

  • Σε κάθετες ή οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές για συσκευασίες stand-up

  • Σε οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές (flowpack)

  • Με σφραγιστικά φιλμ σε προδιαμορφωμένα σκαφάκια (tray-sealer)

Η λύση που σας ταιριάζει

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Συσκευασίας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Άλλες εφαρμογές

Γαλακτοκομικά

 

 

Κρέας

 

 

Έτοιμο Φαγητό

 

 

Αγροτικά Προϊόντα

 

 

Αρτοποιία

 

 

Καφές

 

 

Ξηροί Καρποί

 

 

Κατεψυγμένα

 

 

Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε.

Η Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εύκαμπτης συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της και την άριστη συνεργασία με τον πελάτη.

     

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις,
πληροφορίες για νέα προϊόντα
και άλλα.