Εταιρεία

Η Αφοί Βλάχου δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εύκαμπτης συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Ειδικεύεται στη Βαθυτυπική εκτύπωση και παράγει λαμιναρισμένα πολυστρωματικά φιλμ κυρίως για την βιομηχανία τροφίμων.

Στα 26 χρόνια αναπτυξιακής & δημιουργικής δραστηριότητας, κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της, την προσέγγιση των πελατών με επιστημονικά & τεχνικοοικονομικά κριτήρια, την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της και την άριστη συνεργασία με τους πελάτες-συνεργάτες της.

Θεωρώντας ότι η ολική ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη κάθε εταιρείας που απευθύνεται με τα προϊόντα της στη απαιτητική Βιομηχανική παραγωγή, η Αφοί Βλάχου προσανατολίστηκε στην προσφορά Ολοκληρωμένων Λύσεων Συσκευασίας. Με επιστημονική προσέγγιση και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στάδια ζωής του προϊόντος του πελάτη, συμμετέχει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της συσκευασίας από την παραγωγή του προϊόντος που θα συσκευαστεί μέχρι και το σημείο πώλησης.

Δημήτρης και Νίκος Βλάχος

Η ποιότητα της εταιρείας και των προϊόντων μας πιστοποιείται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 και BRC CGS Packaging Materials Issue 6.

     

Ιστορικό

 

 

Όραμα & Αξίες

 

 

Κοινωνική Ευθύνη

 

 

Οικονομικές καταστάσεις

 

 

Καριέρα

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις,
πληροφορίες για νέα προϊόντα
και άλλα.